Number of the records: 1  

Česká kuchařka podle krevních skupin


  1.  Černická, Marie Jana, 1949- - Author
    Praha : Eminent, [2000?] - 204 s. ; 22 cm
    ISBN 80-7281-025-1
     dietetika  česká jídla  krevní skupiny
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberC 298.289
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Česká kuchařka podle krevních skupin
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 298.289   
    Suché Vrbné nedostupnýC 298.289 SV   

    Title statementČeská kuchařka podle krevních skupin / Marie Jana Černická.
    Main entry-name Černická, Marie Jana, 1949- (Author)
    Issue dataPraha : Eminent, [2000?]
    Phys.des.204 s. ; 22 cm
    ISBN80-7281-025-1
    National bibl. num.cnb000885967
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Subj. Headings dietetika * česká jídla * krevní skupiny
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 613.2 , 641.568(437.1/.3) , 612.118 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Document kindBOOKS
    Česká kuchařka podle krevních skupin
    Stravování podle krevních skupin je dietní obor, považovaný za jeden z nejzajímavějších směrů současnosti. Je založen na fyziologické i psychologické odlišnosti jednotlivých krevních skupin a opírá se zároveň o nejnovější vědecké poznatky z oboru medicíny a dietologie. Česká kuchařka podle krevních skupin vychází především z domácích surovin, dostupných pro každého. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.