Number of the records: 1  

Cukrářská technologie

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Půlpánová, Alena - Author
    Vyd. 2. - Hradec Králové : R plus, 2001 - 286 s. ; 28 cm
    ISBN 80-902492-2-1
     cukrářské výrobky  cukrářské výrobky  cukrářství  potravinářská technologie
     kuchařské recepty
    Call numberB 43.675
    Umístění 664 - Potravinářství
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 43.675   

    Title statementCukrářská technologie / Alena Půlpánová
    Main entry-name Půlpánová, Alena (Author)
    Edition statementVyd. 2.
    Issue dataHradec Králové : R plus, 2001
    Phys.des.286 s. ; 28 cm
    ISBN80-902492-2-1 Kč 265,00
    National bibl. num.cnb000889364
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Subj. Headings cukrářské výrobky * cukrářské výrobky * cukrářství * potravinářská technologie
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    UDC 663/664 , 663.918.5 , 664.143 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru664 - Potravinářství
    Document kindBOOKS
    Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří cukr konzumovat nemohou. Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově upraveny podle platné legislativy. Zdroj anotace: Zbozi.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.