Number of the records: 1  

Chemické složení a fysikální vlastnosti ovoce a zeleniny

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Cerevitinov, Fedor Vasil‘jevič, 1874-1947 - Author
    1. vyd. - Praha : Průmyslové vydavatelství, 1952 - 321 s. : tab.
    Knižnice potravinářského průmyslu;
      Kuttelvašer, Zdeněk, - Translator
    Call numberC 9.723
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 9.723   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementChemické složení a fysikální vlastnosti ovoce a zeleniny : (Vybrané kapitoly z 1. dílu autorovy knihy : Chemie a zbožíznalství ovoce a zeleniny)
    Main entry-name Cerevitinov, Fedor Vasil‘jevič, 1874-1947 (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Průmyslové vydavatelství, 1952
    Phys.des.321 s. : tab.
    National bibl. num.cnb000407535
    Edition Knižnice potravinářského průmyslu; Sv.53
    Another responsib. Kuttelvašer, Zdeněk, 1923- (Translator)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Kniha, patřící k nejvýznamnějším dílům sovětské i světové literatury v tomto oboru, byla napsána r. 1930 a r. 1949 doplněna o nejnovější nauku o složení ovoce a zeleniny. Pojednává o významu ovoce v dietetice, o třídění a složení ovoce, o změnách v jeho chemickém složení při zrání a skladování a o metodice zkoumání a stanovení chemického složení. O všech otázkách pojednává autor s hlediska jejich vztahu ke konservační technice. V českém vydání byly zkráceny, omezeny nebo vynechány partie a tabulky, které neměly praktický význam pro naše poměry. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.