Number of the records: 1  

Biofragmentabilní anastomóza gastrointestinálního traktu

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Penka, Igor, 1958- - Autor
    1. vyd. - Praha : Grada, 2004 - 139 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
    ISBN 80-247-0627-X
    Malá monografie
     střeva  nemoci trávicího ústrojí  chirurgická anastomóza
     monografie
    SignaturaC 312.183
    Umístění 616.3 - Nemoci trávicího ústrojí
    Biofragmentabilní anastomóza gastrointestinálního traktu
    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuPamátce akademika Josefa Dobiáše / [Josef Hejnic]
    Záhlaví-jméno Hejnic, Josef, 1924-2019 (Autor)
    Vyd.údaje[S.l.] : Nakladatelství Československé akademie věd, 1972
    Fyz.popiss. 167-180
    PoznámkyListy filologické, roč. 95/1972, svazek třetí, separatum
    Předmět.hesla Dobiáš, Josef, 1888-1972 * 19.-20. století * historici - Česko - 19.-20. století
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 312.183   

    Údaje o názvuBiofragmentabilní anastomóza gastrointestinálního traktu / Igor Penka
    Záhlaví-jméno Penka, Igor, 1958- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Grada, 2004
    Fyz.popis139 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
    ISBN80-247-0627-X
    Číslo nár. bibl.cnb001292135
    Edice Malá monografie
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla střeva * nemoci trávicího ústrojí * chirurgická anastomóza
    Forma, žánr monografie
    Konspekt616 - Patologie. Klinická medicína
    MDT 616-089.86 , 611.34/.35 , 616.34/.35 , 616.32/.37 , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru616.3 - Nemoci trávicího ústrojí
    Druh dok.KNIHY
    Biofragmentabilní anastomóza gastrointestinálního traktu
    Publikace seznamuje čtenáře s technikou střevní anastomózy a jejími základními charakteristikami. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.