Number of the records: 1  

100 a 1 jídel z mletého masa


  1.  Kosek, Oldřich - Author
    1. vyd. - Praha : Merkur, 1980 - 151 s.
     maso  vaření
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberC 227.474
    Umístění
    100 a 1 jídel z mletého masa
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 227.474   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 227.474 v1   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statement100 a 1 jídel z mletého masa
    Main entry-name Kosek, Oldřich (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Merkur, 1980
    Phys.des.151 s.
    National bibl. num.cnb000300721
    Subj. Headings maso * vaření
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    UDC 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    100 a 1 jídel z mletého masa
    Předpisy na přípravu pokrmů z mletého masa se vyznačují poměrně jednoduchou přípravou, možností rozmanitých chuťových variací a využitím levnějších druhů masa a zbytků. Obsahuje receptury na karbanátky, bifteky, řízky,hamburgry,toasty, krokety, knedlíčky, klopsy, masové šišky, sekané pečeně, zapékané a dušené směsi, paštiky, pomazánky a náplně do zeleniny a těst. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.