Number of the records: 1  

100 a 1 jídel z hub a na houbách


  1.  Kosek, Oldřich - Author
    3. vyd. - Praha : Merkur, 1992 - 147 s. : obr. ; 17 cm
    ISBN 80-7032-733-2 (Brož.)
      Bočanová, Daniela - Illustrator   Smotlacha, Miroslav, - Author of introduction
     houby  vaření
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 274.418
    Umístění
    100 a 1 jídel z hub a na houbách
    Title statementL'organo della Basilica di San Simpliciani, Milano [zvukový záznam] / Lorenzo Chielmi ; Nikolaus Bruhns
    Main entry-name Bruhns, Nicolaus, 1665-1697 (Composer)
    Issue dataMünchen : Winter & Winter, p2002
    Phys.des.1 CD (55:48) : digital + 1 brožura
    ContentsComplete organ works / Nikolaus Bruhns -- Nun komm der Heiden Heiland ; Choralphantasie Gelobet seist du, Jesu Christ / Dieterich Buxtehude -- Praeludiem in e moll / Arnold Mattias Brunckhorst
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 274.418   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statement100 a 1 jídel z hub a na houbách / Oldřich Kosek ; Úvod Miroslav Smotlacha ; Ilustr. Daniela Bočanová ; Graf. úprava Magda Janečková
    Main entry-name Kosek, Oldřich (Author)
    Edition statement3. vyd.
    Issue dataPraha : Merkur, 1992
    Phys.des.147 s. : obr. ; 17 cm
    ISBN80-7032-733-2 (Brož.)
    National bibl. num.cnb000070145
    Another responsib. Bočanová, Daniela (Illustrator)
    Smotlacha, Miroslav, 1920-2007 (Author of introduction)
    Subj. Headings houby * vaření
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    UDC 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    100 a 1 jídel z hub a na houbách
    Výtah z obsahu: Polévky, Houby zapékané, pečené a dušené, Houby smažené, Saláty z hub, Toasty s houbami, Houby jako přílohy a v omáčkách, Houby s hovězím masem, Houby s vepřovým masem, Houby s mletým masem, Houby s drůbeží. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.