Number of the records: 1  

99 národních specialit sovětské kuchyně


  1.  Švandrlík, Miloslav, 1932-2009 - Author
    1. vyd. - Praha : Lidové nakladatelství, 1981 - 132 s. : il. ; 25 cm
    Klub přátel sovětské literatury
      Neprakta - Illustrator   Vlčková, Alena, - Compiler - Editor - Translator
     národní jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 304.936
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    99 národních specialit sovětské kuchyně
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 304.936   

    Title statement99 národních specialit sovětské kuchyně / 99 ilustrací Neprakty ; [napsal Miroslav Švandrlík ; recepty vybrala a uspořádala Alena Vlčková]
    Portion of title99 ilustrací Neprakty
    Varying form of titleDevadesát devět národních specialit sovětské kuchyně
    Main entry-name Švandrlík, Miloslav, 1932-2009 (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Lidové nakladatelství, 1981 (Košice : Východoslov. tlač.)
    Phys.des.132 s. : il. ; 25 cm
    ISBNneprodejné
    National bibl. num.cnb000155249
    Edition Klub přátel sovětské literatury
    NoteČlenská prémie. 43000 výt.. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Neprakta (Illustrator)
    Vlčková, Alena, 1942-2011 (Compiler) (Editor) (Translator)
    Subj. Headings národní jídla - Sovětský svaz
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.568 , (47+57) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    99 národních specialit sovětské kuchyně
    Autor předkládá soubor 99 předpisů na teplá jídla z kuchyně jednotlivých sovětských republik, jež oživuje humorným vyprávěním. Kromě receptů na speciality z ryb a různých druhů masa uvádí i předpisy na bezmasá jídla a pokrmy z drůbeže. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.