Number of the records: 1  

Možnosti prodloužení skladovatelnosti chlazeného rybího masa

  1. article

    article


     Vácha, František, 1946- - Author
    Jihočeská univerzita. Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický Krajská hygienická stanice Jihočeského kraje
     pokusy  rybí maso  výzkumné ústavy
    Title statementMožnosti prodloužení skladovatelnosti chlazeného rybího masa = Possibilities of Storage Prolongation of Chilled Fish Flesh / F. Vácha Ing., CSc.
    Par.titlePossibilities of Storage Prolongation of Chilled Fish Flesh
    Main entry-name Vácha, František, 1946- (Author)
    Note. - Res. angl. biologické preparáty ALTA. Pozn.:Res. angl. Rozsah:2 obr. Skryté bib.8 zázn
    Source document Buletin VÚR Vodňany. -- 30/4 (1994), s. 134-139.
    Subj. Headings Jihočeská univerzita. Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický * Krajská hygienická stanice Jihočeského kraje * pokusy * rybí maso * výzkumné ústavy * mikrobiologické rozbory
    UDC 001.8 , 639.2/.3
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindARTICLES
    References - Source document
    Loading…
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.