Number of the records: 1  

Italská kuchyně

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    České vydání první - 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN 978-80-7541-372-7
    Jak na to
      Lang, Coco, - Photographer   Pour, Jiří - Translator
     italská jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 420.140
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Italská kuchyně
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vyžádáno (do 19.06.2024)C 420.140   

    Main entry-title Italienische Klassiker. Česky
    Title statementItalská kuchyně : nejoblíbenější recepty / fotografie: Coco Lang a další
    Edition statementČeské vydání první
    PublicationPraha : Vašut, 2024
    Phys.des.62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN978-80-7541-372-7 Kč 199.00
    National bibl. num.cnb003603978
    Edition Jak na to (Jan Vašut)
    NoteZ němčiny přeložil Jiří Pour. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Lang, Coco, 1974- (Photographer)
    Pour, Jiří (Translator)
    Subj. Headings italská jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.56(=131.1) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Document kindBOOKS
    BranchReservations
    Lidická volný výběr1
    Total1
    Italská kuchyně
    Proč je italská kuchyně tak oblíbená? Snad proto, že díky pár surovinám a snadnému postupu dokážeme rychle připravit chutný pokrm. Kromě toho je považována za obzvláště zdravou. Podstatné je používat kvalitní suroviny, zdůraznit a podtrhnout jejich chuť, ale nepozměnit ji. Ostatně – Itálie, to nejsou jen těstoviny a pizza: V této kuchařce najdete recepty na nejoblíbenější klasické pokrmy zvučných názvů: caprese, melanzane alla parmigiana, špagety carbonara, piccata alla milanese, saltimbocca, vitello tonnato, pannacotta nebo tiramisu a mnohé další. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.