Number of the records: 1  

Sochaři masa

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Hoza, Jakub, 1978- - Author
    1. vydání - 348 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-7588-531-9
     české romány  fantasy romány
    Sochaři masa
    Title statementSochaři masa / Jakub Hoza
    Main entry-name Hoza, Jakub, 1978- (Author)
    Edition statement1. vydání
    PublicationPraha : Mystery Press, 2023
    Phys.des.348 stran ; 21 cm
    ISBN978-80-7588-531-9
    National bibl. num.cnb003576063
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Z cykluNathaniel Darnsworn. 2
    Form, Genre české romány * fantasy romány
    Conspect821.162.3-3 - Česká próza
    UDC 821.162.3-31 , (0:82-312.9)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Z cykluNathaniel Darnsworn. 2
    Sochaři masa
    TEMNÁ FANTASY, VE KTERÉ SE PRO VYHŘEZLÉ VNITŘNOSTI NECHODÍ DALEKO A ZEMI PRAVIDELNĚ SVLAŽUJE KREV... * Nad obzorem se sbíhají černá mračna a rozbahněnou divočinou Aisante projíždí dostavník. Uvnitř veze starého lovce lidí, známého pod zaslouženou přezdívkou Smrťák, a jeho vězně, neblaze proslulého psance Lambrechta. Po cestě se k nim přidá ještě potulný felčar a mladý šlechtický pár – což ovšem není nic proti společnosti v kupecké stanici, kde se chystají strávit noc. Nikdo z nich tam není náhodou, a ti, co se tváří nejnevinněji, ze všech nejméně. Vypadá to na pěkně zlých pár hodin – a to nejen kvůli bouři, která jim zabraňuje odejít. Neříká se tam tomu totiž Ďáblův chřtán jen proto, že nynější stanice kdysi bývala sídlem rodu Boistureů, uvrženého do klatby za paktování se s pekelnými silami… a existuje nemalá šance, že v ní cestující nejsou tak docela sami.  Na tohle dostaveníčko uprostřed stoletého deště zkrátka nikdo z nich dlouho nezapomene. Alespoň tedy, pokud se dožijí rána, protože nic není smrtonosnější než tajemství. Snad jen ta, která nepocházejí z tohoto světa. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.