Number of the records: 1  

Čokoláda

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Maršálek, Josef, 1982- - Author
    1. Vydání - 447 stran : barevné ilustrace
    ISBN 978-80-11-03381-1
      Bartošová, Marie - Photographer
     čokoláda  sladká jídla
     monografie  kuchařské recepty  fotografické publikace
    Call numberB 61.281
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Čokoláda
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 05.06.2024)B 61.281   
    Lidická ( region )jen prezenčněB 61.281 P   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do 27.05.2024)B 61.281 a   

    Title statementČokoláda / Josef Maršálek ; fotografie Marie Bartošová
    Main entry-name Maršálek, Josef, 1982- (Author)
    Edition statement1. Vydání
    PublicationDubné : Maršálkovo, 2023
    Phys.des.447 stran : barevné ilustrace
    ISBN978-80-11-03381-1
    National bibl. num.cnb003526213
    Another responsib. Bartošová, Marie (Photographer)
    Subj. Headings čokoláda * sladká jídla
    Form, Genre monografie * kuchařské recepty * fotografické publikace
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.85 , 641.55:663.91 , (048.8) , (084.12) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Document kindBOOKS
    Čokoláda
    Více než čtyři sta stránek dechberoucího zážitku. Cesta lemovaná mými vlastními recepty vás zavede do tajemného světa čokolády, kde jen samotné přivonění laská všechny smysly. Čeká vás čokoládová vánočka i nádherně nadýchané mléčné housky, objevovat můžete delikátní kreace francouzské patisserie a své blízké ohromíte na přípravu snadnými dorty, luxusními bonbony nebo hříšnými lanýži. Recepty rozepsané krok po kroku a stovky doprovodných fotografií vám umožní upéct luxusní čokoládová díla s lehkostí a vášní. Díky přehlednosti a detailnosti každého receptu snadno zvládnete i ty nejsložitější techniky profesionálního čokolatiéra. Ponořme se spolu do ultimátního potěšení z noblesní, božské, a především návykové ingredience – čokolády. S touto největší a nejkomplexnější knihou, nejen o pečení s čokoládou, která kdy u nás byla sepsána. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.