Number of the records: 1  

Konzervování


  1.  Schwartz, Oded - Author
    Vyd. 1. - Praha : Ikar, 1997 - 191 s. : barev. il. ; 29 cm
    ISBN 80-7202-214-8
      O'Leary, Ian - Photographer
     konzervování ovoce  konzervování zeleniny
     kuchařské recepty
    Konzervování
    Title statementKonzervování / Oded Schwartz ; fotografie Ian O'Leary ; [z anglického originálu ... přeložila Blanka Brabcová]
    Main entry-name Schwartz, Oded (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Ikar, 1997
    Phys.des.191 s. : barev. il. ; 29 cm
    ISBN80-7202-214-8
    National bibl. num.cnb000389121
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje rejstřík receptů
    OriginalPreserving
    Another responsib. O'Leary, Ian (Photographer)
    Subj. Headings konzervování ovoce * konzervování zeleniny
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.4:634.1/.8 , 641.4:635.1/.8 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Konzervování
    Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené oleje a octy, ovocné džemy a sirupy. Popis sušení masa, přípravy šunky, klobás a salámů. Konzervování v alkoholu, kandování a krystalizování. Potřebné pomůcky a konzervační přísady. To vše doprovázené exkluzivními fotografiemi. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.