Number of the records: 1  

Víno

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Fic, Vlastimil, 1925- - Author
    1. vydání - 299 stran : ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-86380-77-3
     víno  výroba vína  analýza potravin  sommelierství
     kolektivní monografie
    Call numberC 415.113
    Umístění 663.2 - Vinařství
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 415.113   

    Title statementVíno : analýza, technologie, gastronomie / Vlastimil Fic a kolektiv autorů
    Varying form of titleNázev v tiráži: Víno - analýza, technologie, gastronomie
    Main entry-name Fic, Vlastimil, 1925- (Author)
    Edition statement1. vydání
    PublicationČeský Těšín : 2 THETA, 2015
    Phys.des.299 stran : ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-86380-77-3
    National bibl. num.cnb002729593
    Note1000 výtisků
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Language noteAnglické, francouzské, německé a ruské resumé
    Subj. Headings víno * výroba vína * analýza potravin * sommelierství
    Form, Genre kolektivní monografie
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    UDC 663.2 , 663.25 , 543.6:663/664 , 614.31 , 642.63:663.21/.22 , (048.8:082)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru663.2 - Vinařství
    Document kindBOOKS
    Víno
    Víno
    Hlavním cílem předkládané publikace je vysvětlit vzájemné vztahy pokrmu a vína. Co víno do gastronomie přináší, jak se vzájemně spojují po stránce biologické i kulturní. Publikace je koncipována jako učebnice pro vysoké i střední školy a má usnadňovat absolventům vstup do praxe, enologické a gastronomické a nově se vytvářející specializace enogastronoma. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.