Number of the records: 1
Víno
Fic, Vlastimil, 1925- - Author
1. vydání - 299 stran : ilustrace ; 25 cm
ISBN 978-80-86380-77-3
víno výroba vína analýza potravin sommelierství
kolektivní monografieCall number C 415.113 Umístění 663.2 - Vinařství Title statement Víno : analýza, technologie, gastronomie / Vlastimil Fic a kolektiv autorů Varying form of title Název v tiráži: Víno - analýza, technologie, gastronomie Main entry-name Fic, Vlastimil, 1925- (Author) Edition statement 1. vydání Publication Český Těšín : 2 THETA, 2015 Phys.des. 299 stran : ilustrace ; 25 cm ISBN 978-80-86380-77-3 National bibl. num. cnb002729593 Note 1000 výtisků Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Language note Anglické, francouzské, německé a ruské resumé Subj. Headings víno * výroba vína * analýza potravin * sommelierství Form, Genre kolektivní monografie Conspect 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin UDC 663.2 , 663.25 , 543.6:663/664 , 614.31 , 642.63:663.21/.22 , (048.8:082) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 663.2 - Vinařství Document kind BOOKS Hlavním cílem předkládané publikace je vysvětlit vzájemné vztahy pokrmu a vína. Co víno do gastronomie přináší, jak se vzájemně spojují po stránce biologické i kulturní. Publikace je koncipována jako učebnice pro vysoké i střední školy a má usnadňovat absolventům vstup do praxe, enologické a gastronomické a nově se vytvářející specializace enogastronoma. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1