Number of the records: 1  

HIT

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Gibb, James L. - Author
    Vydání první - 264 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-7601-812-9
      Pachlová, Petra, - Translator
     potravinová intolerance  histaminová intolerance  histamin  alergie na potraviny  dietoterapie  racionální výživa
     populárně-naučné publikace  kuchařské recepty
    Call numberC 414.050
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    HIT
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 04.09.2024)C 414.050   

    Uniform title Is food making you sick?. Česky
    Title statementHIT : kompletní průvodce histaminovou intolerancí / James L Gibb ; z anglického originálu Is food making you sick? The strictly low histamine diet ... přeložila Petra Pachlová
    Main entry-name Gibb, James L. (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationV Praze : Vyšehrad, 2023
    Phys.des.264 stran ; 21 cm
    ISBN978-80-7601-812-9 Kč 399.00
    National bibl. num.cnb003522581
    NoteTerminologický slovníček
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Another responsib. Pachlová, Petra, 1970- (Translator)
    Subj. Headings potravinová intolerance * histaminová intolerance * histamin * alergie na potraviny * dietoterapie * racionální výživa
    Form, Genre populárně-naučné publikace * kuchařské recepty
    Conspect616 - Patologie. Klinická medicína
    UDC 616-02.19:613.26/.29 , 616-021.483:547.781 , 577.175.8 , 616-092.19:613.2 , 615.874.2 , 613.2 , (0.062) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Document kindBOOKS
    HIT
    Základní seznámení s málo známou, ale poměrně rozšířenou nemocí. Histaminová intolerance (HIT) postihuje mnohé z nás. Tato kompletní příručka informuje o příčinách vzniku onemocnění i symptomech a možnostech léčby. Přináší seznam potravin s nízkým obsahem histaminu a více než 150 skvělých receptů od předkrmů až po dezerty. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.