Number of the records: 1
Michopulu, Hana - Author
246 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
ISBN 978-80-260-0113-3
Kučera, Marek - Photographer
jídla zeleninová jídla ovocná jídla
kuchařské receptyCall number C 413.454/1 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Recepty z farmářského trhu : jak snadno & skvěle vařit z českých sezónních surovin. I. díl, Podzim, zima / Hana Michopulu ; [fotografie Marek Kučera] Část názvu Podzim, zima Záhlaví-jméno Michopulu, Hana (Autor) Nakladatel [Praha] : Zpátky domů, [2011] Copyright ©2011 Fyz.popis 246 stran : barevné ilustrace ; 25 cm ISBN 978-80-260-0113-3 Dal.odpovědnost Kučera, Marek (Fotograf)
Předmět.hesla jídla * zeleninová jídla * ovocná jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , 641.55:635.1/.8 , 641.55:634.1/.8 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází začátkem září a obsahují celkem 90 receptů z více než dvaceti různých plodin. Co dobrého uvařit z krásné dýně, kulaté řepy...Co s jablky starých českých odrůd? Hanka Michopulu, někdejší šéfredaktorka časopisu Apetit, dnes volná novinářka a autorka úspěšné kuchařky Zpátky domů, obnovila v roce 2009 tradici farmářských trhů. Založila nejprve několik trhových míst na okraji Prahy. Poté pomáhala ostatním českým městům ve stejné aktivitě radami a podporou. "V knize najdete nové nápady na klasické české zimní suroviny jako brambory, zelí, kapustu, pórek, cibuli atd. ale i na méně zavedené zástupce české zimy jako jedlé kaštany, kdoule, luštěniny atd. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1