Number of the records: 1  

Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny

  1. book

    book


     Benešová, Milada - Author
    Třinácté vydání, nově přehlédnuté - 311 stran : ilustrace ; 21 cm
      Kašparová, Mařka - Adapter
     nakládání potravin  konzervování ovoce  konzervování zeleniny
     příručky
    Call numberC 413.433
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )jen prezenčněC 413.433 s   

    Title statementNakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny / Milada Benešová ; s užitím nejnovějších zkušeností upravila M. Kašparová
    Main entry-name Benešová, Milada (Author)
    Edition statementTřinácté vydání, nově přehlédnuté
    PublicationV Praze : Zemědělské knihkupectví A. Neubert, 1947
    Phys.des.311 stran : ilustrace ; 21 cm
    Note"Zavařeniny v cukru, bez cukru, ve víně, octu, medu, lihovinách, v hořčici. Příprava marmelád, jamů, rosolů, kompotů, zmrzlin, vín, nápojů, šťáv, trestí, octů, povidel, jakož i kandysování, sklizeň, uschování, zasílání a sušení ovoce. Konservování, nakládání, zužitkování a sušení zelenin, bylin, hub i jiných plodin zahradních i polních."
    Another responsib. Kašparová, Mařka (Adapter)
    Subj. Headings nakládání potravin * konzervování ovoce * konzervování zeleniny
    Form, Genre příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.4:635.1/.8 , 641.4:634.1/.8 , 641.48 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.