Number of the records: 1  

Atlas chutí Čech, Moravy a Slezska

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Pospěchová, Petra, 1978- - Author
    Druhé vydání - 315 stran : barevné ilustrace, mapy ; 25 cm
    ISBN 978-80-88244-31-8
     regionální jídla  česká jídla  moravská jídla  slezská jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 413.394
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Atlas chutí Čech, Moravy a Slezska
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 24.05.2024)C 413.394   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 413.394 a   

    Title statementAtlas chutí Čech, Moravy a Slezska : regionální kuchařka / Petra Pospěchová
    Portion of titleRegionální kuchařka
    Main entry-name Pospěchová, Petra, 1978- (Author)
    Edition statementDruhé vydání
    PublicationPraha : Smart Press, 2023
    Phys.des.315 stran : barevné ilustrace, mapy ; 25 cm
    ISBN978-80-88244-31-8 Kč 699.00
    National bibl. num.cnb003518174
    NoteTerminologický slovník
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Název prvního vydání Pospěchová, Petra. Regionální kuchařka
    Subj. Headings regionální jídla - Česko * česká jídla * moravská jídla * slezská jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.56-027.541 , 641.56(=162.3) , 641.56(=1:437.32) , 641.56(=1:437.33) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Document kindBOOKS
    Název prvního vydání Pospěchová, Petra Regionální kuchařka
    Atlas chutí Čech, Moravy a Slezska
    Každý tuzemský region má recepty, které jsou jedinečné. Jihočeské knedlíky s borůvkovým žahourem, podkrkonošské kyselo, valašský skopový guláš, ornamentální chodské koláče, smažený chřest z jihu Moravy nebo patenty s oskerušovými povidly ze Slovácka. Zdroj anotace: NKP
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.