Number of the records: 1
Výživná a zdravá zelinářská kuchyně čili podrobné poučení o zužitkování a upotřebení veškerých druhů zeleniny polní i zahradní v kuchyni
Soukup, Václav - Author
2. vyd. - Praha : Hejda a Tuček, [1907] - 227 s. ; 8°
kuchařské receptyTitle statement Výživná a zdravá zelinářská kuchyně čili podrobné poučení o zužitkování a upotřebení veškerých druhů zeleniny polní i zahradní v kuchyni : přípravy zeleninových polévek, omáček, salátů i jiné úpravy pokrmů a předpokrmů ze zeleniny : nakládání zeleniny do soli, octa, cukru a hořčice, jakož i její konservování v krabicích : ukládání a sušení čerstvé zeleniny na zimu i různé předpisy k zelenině se vztahující / Václav Soukup Main entry-name Soukup, Václav (Author) Edition statement 2. vyd. Issue data Praha : Hejda a Tuček, [1907] Phys.des. 227 s. ; 8° National bibl. num. cnb000345592 Note K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Note S 500 předpisy Subj. Headings kuchařské recepty * výživa člověka * zelenina Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641 Country Česko Language čeština URL Digitalizovaný dokument Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1