Number of the records: 1  

Česká republika

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Sváček, Libor, 1967- - Photographer
    Vydání 1. - 143 stran : barevné ilustrace ; 12 x 14 cm
    ISBN 978-80-7339-360-1
      Dvořák, Pavel - Author   Belcher, Bryce, - Translator   Mrázová, Jana - Translator   Dvořák-Nemansky, Eva - Translator   Stuchlik, Antje - Translator
     architektonické památky  přírodní zajímavosti
     Česko
     fotografické publikace
    Call numberC 411.999
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( region )jen prezenčněC 411.999 P   

    Title statementČeská republika : to nejlepší z Čech, Moravy a Slezska = the best of Bohemia, Moravia, and Silesia = das Beste aus Böhmen, Mähren und Schlesien / Libor Sváček ; texty: Pavel Dvořák ; překlady anglicky: Bryce Belcher, německy: Skřivánek s.r.o. - Jana Mrázová (Eva Dvořák-Nemansky, Antje Stuchlik)
    Portion of titleTo nejlepší z Čech, Moravy a Slezska
    Best of Bohemia, Moravia, and Silesia
    Beste aus Böhmen, Mähren und Schlesien
    Main entry-name Sváček, Libor, 1967- (Photographer)
    Edition statementVydání 1.
    PublicationČeský Krumlov : MCU, 2022
    Phys.des.143 stran : barevné ilustrace ; 12 x 14 cm
    ISBN978-80-7339-360-1
    National bibl. num.cnb003494698
    Language noteSouběžný anglický a německý text
    Another responsib. Dvořák, Pavel (Author)
    Belcher, Bryce, 1966- (Translator)
    Mrázová, Jana (Translator)
    Dvořák-Nemansky, Eva (Translator)
    Stuchlik, Antje (Translator)
    Another responsib. Skřivánek (firma) (Translator)
    Subj. Headings architektonické památky - Česko * přírodní zajímavosti - Česko * Česko - reálie
    Form, Genre fotografické publikace
    Conspect913(437) - Geografie Česka a Slovenska, reálie, cestování
    UDC 72:904 , 502.2:338.483.11 , 913(437.3) , (437.3) , (084.12)
    CountryČesko
    Languagečeština ; angličtina ; němčina
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.