Number of the records: 1  
 Jiskra, Martin - Autor
 1. vydání - 257 stran : barevné ilustrace ; 29 cm
 ISBN 978-80-88465-05-8
 česká jídla
 kuchařské recepty- Signatura - B 60.621 - Umístění - 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně - Title statement - Kuchařka ze zájezdního hostince / Martin Jiskra - Cover Title - Recepty ze zájezdního hostince - Main entry-name - Jiskra, Martin (Author) - Edition statement - 1. vydání - Publication - Praha : Došel karamel, s.r.o., 2022 - Phys.des. - 257 stran : barevné ilustrace ; 29 cm - ISBN - 978-80-88465-05-8 - National bibl. num. - cnb003475147 - Subj. Headings - česká jídla - Form, Genre - kuchařské recepty - Conspect - 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla - UDC - 641.56(=162.3) , (083.12) - Country - Česko - Language - čeština - Ve volném výběru - 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně - Document kind - BOOKS - References - (1) - ARTICLES Zájezdní hostinec vždy býval symbolem cesty, zastavení a pokračování. Autor Martin Jiskra procestoval život s vařečkou v ruce, aby se nakonec zastavil a začal budovat vlastní podnik. Jeho oddanost a nadšení pro řemeslo daly vzniknout poctivým českým pokrmům, na které do Zájezdního hostince U Jiskrů chodí dnes a denněvěrní štamgasti i noví hosté. Recepty, ovlivněné dobovou noblesní Evropou, pro vás šéfkuchař Jiskra uvařil, ochutnal, znovu uvařil a sepsal do kuchařky, nad níž zaplesá nejedna duše strávníka-čtenáře. Nechybí ani devět speciálních menu jako třeba „Knedlíkové nebe“, „Trhni si“ (věnováno trhanému masu) nebo menu inspirované M. D. Rettigovou. Nádherné fotografie jídel jsou doprovázeny ikustracemi uměleckého dua Tomski&Polanski. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1