Number of the records: 1  

Jeden

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Oliver, Jamie, 1975- - Author
    309 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty ; 26 cm
    ISBN 978-80-276-0571-2
      Loftus, David - Photographer   Clatworthy, Richard - Photographer   Stuart, Paul - Photographer   Moravcová, Stanislava, - Translator
     jídla
     kuchařské recepty
    Call numberB 60.550
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Jeden
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 60.550   

    Uniform title One. Česky
    Title statementJeden / Jamie Oliver ; foto jídla David Loftus a Richard Clatworthy, portrétní foto Paul Stuart
    Main entry-name Oliver, Jamie, 1975- (Author)
    Publication[Praha] : Slovart, [2022]
    Copyright notice date©2022
    Phys.des.309 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty ; 26 cm
    ISBN978-80-276-0571-2
    National bibl. num.cnb003471226
    NoteZ angličtiny přeložila Stanislava Moravcová ml.. Obálkový podnázev: jednoduché zázraky v jednom. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Loftus, David (Photographer)
    Clatworthy, Richard (Photographer)
    Stuart, Paul (Photographer)
    Moravcová, Stanislava, 1976- (Translator)
    Subj. Headings jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Jeden
    Všechna jídla připravíte v jediné nádobě - ať už v pánvi, kastrolu, či pekáčku.Najdete tady kapitolu s těstovinami z jedné pánve, recepty na zeleninové dobroty, ale také jídla s masem včetně oblíbeného kuřecího či ryb. Doplňují je sendviče, vaření do zásoby i šťavnaté dezerty. Více než polovina všech pokrmů je bezmasých nebo s omezeným množstvím masa, k dalším receptům pak autor přidal tipy, jak je proměnit ve vegetariánské. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.