Number of the records: 1  

Japonská kuchyně

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Jahnke, Beate Mari, 1968- - Author
    České vydání první - 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN 978-80-7541-333-8
    Jak na to
      Hoersch, Julia, - Photographer   Steidlová, Dagmar, - Translator
     japonská jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 409.959
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně
    Japonská kuchyně
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 409.959   

    Uniform title Japan. Česky
    Title statementJaponská kuchyně / Beate Mari Jahnke ; fotografie: Julia Hoersch, Auen60 Photography ; překlad Dagmar Steidlová
    Main entry-name Jahnke, Beate Mari, 1968- (Author)
    Edition statementČeské vydání první
    PublicationPraha : Vašut, 2022
    Phys.des.62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN978-80-7541-333-8
    National bibl. num.cnb003464604
    Edition Jak na to (Jan Vašut)
    NotePřeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Hoersch, Julia, 1962- (Photographer)
    Steidlová, Dagmar, 1959- (Translator)
    Another responsib. Auen60 Photography (fotografické studio) (Photographer)
    Subj. Headings japonská jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.56(=521) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně
    Document kindBOOKS
    Japonská kuchyně
    Každý recept používá nejvýše deset surovin, které se dnes dají pohodlně sehnat. Příprava je popsána krok za krokem. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.