Number of the records: 1
Fourová, Karolína, 1990- - Author
Vydání první - 319 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 25 cm
ISBN 978-80-242-8229-9
Esence
jídlo výživa člověka racionální výživa dietetika kvalita potravin
populárně-naučné publikace kuchařské receptyCall number C 409.156 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Title statement Výživná kniha o jídle / Karolína Fourová Main entry-name Fourová, Karolína, 1990- (Author) Edition statement Vydání první Publication Praha : Euromedia Group, 2022 Phys.des. 319 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 25 cm ISBN 978-80-242-8229-9 National bibl. num. cnb003419743 Edition Esence (Euromedia Group) Note Obsahuje rejstřík Subj. Headings jídlo * výživa člověka * racionální výživa * dietetika * kvalita potravin Form, Genre populárně-naučné publikace * kuchařské recepty Conspect 613 - Hygiena. Lidské zdraví UDC 613.2 , 663/664-021.465 , (0.062) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Document kind BOOKS Branch Reservations Lidická volný výběr 2 Rožnov 0 Total 2 Pohled na jídlo z hlediska výživy i kvality, správná práce s potravinami v kuchyni. Padesát receptů autorky a blogerky, odbornice na výživu a kvalitu potravin. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeLoading…
Number of the records: 1