Number of the records: 1  

Jakost surovin a potravin rostlinného původu - přehled aktivit v ČR


  1. Vyd. 1. - V Praze : Výzkumný ústav rostlinné výroby, 2003 - 88 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 80-86555-36-4
      Prugar, Jaroslav, - Editor - Editor
     kvalita zemědělských produktů  rostlinné produkty  potraviny rostlinného původu  kvalita potravin
     sborníky konferencí
    Jakost surovin a potravin rostlinného původu - přehled aktivit v ČR
    Title statementJakost surovin a potravin rostlinného původu - přehled aktivit v ČR : sborník z panelové diskuse v prosinci 2003 / editoři J. Prugar, S. Sýkorová
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataV Praze : Výzkumný ústav rostlinné výroby, 2003
    Phys.des.88 s. : il. ; 21 cm
    ISBN80-86555-36-4
    National bibl. num.cnb001294426
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Note120 výt.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie a rejstříky
    Another responsib. Prugar, Jaroslav, 1928-2012 (Editor)
    Sýkorová, Světlana, 1949- (Editor)
    Subj. Headings kvalita zemědělských produktů * rostlinné produkty * potraviny rostlinného původu * kvalita potravin
    Form, Genre sborníky konferencí
    Conspect633 - Rostlinná výroba
    UDC [631.57+637]-021.465 , 633:631.57 , 664:631.57 , 663/664-021.465 , (062.534)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Jakost surovin a potravin rostlinného původu - přehled aktivit v ČR
    Seznámení zemědělské a potravinářské praxe se současným stavem poznatků na úseku jakosti rostlinných produktů. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.