Number of the records: 1  

Všechno o čínské kuchyni


  1.  Liu, Zihua, 1953- - Author
    České vyd. 1. - Praha : Svojtka & Co., 2003 - 275 s. : barev. il. ; 29 cm
    ISBN 80-7237-764-7
      Eising, Pete A. - Photographer   Franz, Uli, - Author - Photographer   Hrdličková, Ivana - Translator   Eising, Susi - Photographer
     zvyky a obyčeje  čínská jídla  gastronomie
     kuchařské recepty  příručky
    Všechno o čínské kuchyni
    Title statementVšechno o čínské kuchyni : velká obrazová kuchařka : typické recepty a kulinářské imprese ze čtyř známých regionů / autoři Liu Zihua a Uli Franz ; fotoreportáže Uli Franz ; fotografie pokrmů Susi a Pete A. Eisingovi ; překlad Ivana Hrdličková
    Main entry-name Liu, Zihua, 1953- (Author)
    Edition statementČeské vyd. 1.
    Issue dataPraha : Svojtka & Co., 2003
    Phys.des.275 s. : barev. il. ; 29 cm
    ISBN80-7237-764-7
    National bibl. num.cnb001285132
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    NotePřeloženo z němčiny
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje rejstřík
    OriginalEchte chinesische Küche
    Another responsib. Eising, Pete A. (Photographer)
    Franz, Uli, 1949- (Author) (Photographer)
    Hrdličková, Ivana (Translator)
    Eising, Susi (Photographer)
    Subj. Headings zvyky a obyčeje - Čína * čínská jídla * gastronomie - Čína
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 39 , 641.568(510) , 641/642 , (510) , (083.12) , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Všechno o čínské kuchyni
    Výpravná fotografická publikace provází čínskou kuchyní i všemi jejími regionálními styly. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.