Number of the records: 1  

Indická hostina


  1.  Singh, Bindu - Author
    Pardubice : Filip Trend, 2002 - [180] s. : barev. il. ; 22 cm
    ISBN 80-86282-22-8
     indická jídla
     kuchařské recepty
    Indická hostina
    Title statementIndická hostina : sedm snadných kroků při přípravě indické kuchyně : 148 vybraných receptů indické kuchyně / [Bindu Singh]
    Main entry-name Singh, Bindu (Author)
    Issue dataPardubice : Filip Trend, 2002
    Phys.des.[180] s. : barev. il. ; 22 cm
    ISBN80-86282-22-8
    National bibl. num.cnb001201505
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    NotePřeloženo
    Subj. Headings indická jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.568(540) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Indická hostina
    Kuchařka obsahuje jídla z tradiční indické kuchyně ze všech částí země a seznamuje s praktickým používáním vzácného koření i s účinky jednotlivých ingrediencí.Příprava jednotlivých jídel je rozdělena do sedmi stupňů neboli pravidel správného složení a vyváženosti chutí i vůní. Souběžně je uveden přehled surovin a indický i český název pokrmu. Úvodní část obsahuje přehled pochutin a koření včetně upozornění na kulturu indického stolování. Recepty jsou řazeny podle hlavní suroviny (kuřecí maso, ryby, jehněčí maso) a druhu jídel (vegetariánská jídla, přílohy, polévky, saláty, slané zákusky a moučníky). Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.