Number of the records: 1
Sýry a příprava sýrových jídel
Kněz, Václav - Author
2. vyd. - Praha : SNTL, 1958 - 129, [2] s. ; 8°
Řada potravinářské literatury
Sedláčková, Hana, - AuthorTitle statement Sýry a příprava sýrových jídel : Určeno pracovníkům v jídelnách pro společné stravování, zaměstnancům v distribuci potravin a učeb. pomůcka pro školy společného stravování a zdravot. školy / [Autoři:] Václav Kněz, Hana Pačová Main entry-name Kněz, Václav (Author) Edition statement 2. vyd. Issue data Praha : SNTL, 1958 (Mír 01) Phys.des. 129, [2] s. ; 8° National bibl. num. cnb000450766 Edition Řada potravinářské literatury Note K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Note 8101-18300 výt.. Přehl. lit.. Věcný rejstřík. S fot. a il. v textu Another responsib. Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Author)
Country Česko Language čeština Document kind BOOKS O významu sýrů v naší stravě, o jejich výrobě, ošetřování a prodeji. Připojeny návody na přípravu sýrových a tvarohových pokrmů a kombinace s jinými potravinami a nápoji. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1