Number of the records: 1  

Sýry a příprava sýrových jídel


  1.  Kněz, Václav - Author
    2. vyd. - Praha : SNTL, 1958 - 129, [2] s. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
      Sedláčková, Hana, - Author
    Sýry a příprava sýrových jídel
    Title statementSýry a příprava sýrových jídel : Určeno pracovníkům v jídelnách pro společné stravování, zaměstnancům v distribuci potravin a učeb. pomůcka pro školy společného stravování a zdravot. školy / [Autoři:] Václav Kněz, Hana Pačová
    Main entry-name Kněz, Václav (Author)
    Edition statement2. vyd.
    Issue dataPraha : SNTL, 1958 (Mír 01)
    Phys.des.129, [2] s. ; 8°
    National bibl. num.cnb000450766
    Edition Řada potravinářské literatury
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Note8101-18300 výt.. Přehl. lit.. Věcný rejstřík. S fot. a il. v textu
    Another responsib. Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Author)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Sýry a příprava sýrových jídel
    O významu sýrů v naší stravě, o jejich výrobě, ošetřování a prodeji. Připojeny návody na přípravu sýrových a tvarohových pokrmů a kombinace s jinými potravinami a nápoji. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.