Number of the records: 1  

Pštros v české kuchyni


  1.  Malíková, Vlasta - Author
    Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2001 - 127 s. : barev. il. ; 25 cm
    ISBN 80-7202-971-1
      Kratochvíl, Zdeněk - Author
     pštrosí maso  masitá jídla
     kuchařské recepty
    Pštros v české kuchyni
    Title statementPštros v české kuchyni : vynikající recepty ze zdravého masa / Vlasta Malíková, Zdeněk Kratochvíl
    Main entry-name Malíková, Vlasta (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Ikar, 2001
    Phys.des.127 s. : barev. il. ; 25 cm
    ISBN80-7202-971-1
    National bibl. num.cnb001065293
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Another responsib. Kratochvíl, Zdeněk (Author)
    Subj. Headings pštrosí maso * masitá jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 637.54'659 , 641.55:637.5 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Pštros v české kuchyni
    Vynikající recepty ze zdravého masa. Víte, že pštrosí maso obsahuje nejméně cholesterolu ze všech druhů mas? Hledáte-li nové a zajímavé druhy pokrmů, které nemohou uškodit vašemu zdraví, a chcete-li opustit tradiční těžkou a mastnou stravu, pak je kuchařka ze pštrosího masa určena právě vám. Čekají vás v ní tradiční i méně známé úpravy masa, které má pro nás exotický nádech, a přesto je již na našem trhu dostupné. Jistě rádi ochutnáte například latinskoamerickou pštrosí polévku, guláš z pštrosího masa anebo něco pro labužníky - steaky v medové marinádě. Více než 100 vynikajících receptů! Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.