Number of the records: 1
Horáčková, Eva, 1961- - Author
1. vydání - 204 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
ISBN 978-80-264-3895-3
fermentace fermentované potraviny kvašená zelenina kysané mléčné výrobky
kuchařské recepty příručkyCall number C 403.383 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Fermentujeme se superkvašáky / Eva Horáčková Záhlaví-jméno Horáčková, Eva, 1961- (Autor) Údaje o vydání 1. vydání Nakladatel V Brně CPress, 2021 Fyz.popis 204 stran : barevné ilustrace ; 25 cm ISBN 978-80-264-3895-3 Číslo nár. bibl. cnb003369464 Předmět.hesla fermentace * fermentované potraviny * kvašená zelenina * kysané mléčné výrobky Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 637.5.032.098.4 , 637.146 , 664.8.039.7:635.1/.8 , 663/664.098 , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Knížka pro všechny, kteří se zajímají o své zdraví a chtějí si obohatit jídelníček o výživné a chutné fermentované potraviny.Dozvíte se v ní spoustu zajímavých informací, praktických tipů, pochopíte principy fermentace, objevíte spoustu nových receptů nejen na fermentované potraviny, ale také na jídla z nich. Vše co nejjednodušeji, krok za krokem a z dostupných surovin rostlinného původu. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeLoading…
Number of the records: 1