Number of the records: 1
Gedda, Gui - Author
Třetí české vydání - 352 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
ISBN 978-80-276-0334-3
Moine, Marie-Pierre - Author Eisenmannová, Dagmar, - Translator
francouzská jídla
Provence (Francie)
kuchařské receptyCall number C 403.326 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Uniform title Provence cookery school. Česky Title statement Provence : škola provensálské kuchyně : tajemství surovin a receptů jižní Francie / Gui Gedda a Marie-Pierre Moineová Portion of title Škola provensálské kuchyně Main entry-name Gedda, Gui (Author) Edition statement Třetí české vydání Publication [Praha] : Slovart, 2021 Phys.des. 352 stran : barevné ilustrace ; 25 cm ISBN 978-80-276-0334-3 National bibl. num. cnb003377137 Note Přeloženo z angličtiny. Překlad: Dagmar Eisenmannová. Obsahuje rejstřík Language note Část. francouzský text, francouzsko-český slovník Another responsib. Moine, Marie-Pierre (Author)
Eisenmannová, Dagmar, 1954- (Translator)
Subj. Headings francouzská jídla * Provence (Francie) Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.568(44) , (44) , (083.12) Country Česko Language čeština ; francouzština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Document kind BOOKS Kuchařské předpisy tradiční provensálské kuchyně ve fotografické publikaci. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeLoading…
Number of the records: 1