Number of the records: 1  

Provence

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Gedda, Gui - Author
    Třetí české vydání - 352 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-276-0334-3
      Moine, Marie-Pierre - Author   Eisenmannová, Dagmar, - Translator
     francouzská jídla
     Provence (Francie)
     kuchařské recepty
    Call numberC 403.326
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Provence
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 403.326   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 403.326 a   

    Uniform title Provence cookery school. Česky
    Title statementProvence : škola provensálské kuchyně : tajemství surovin a receptů jižní Francie / Gui Gedda a Marie-Pierre Moineová
    Portion of titleŠkola provensálské kuchyně
    Main entry-name Gedda, Gui (Author)
    Edition statementTřetí české vydání
    Publication[Praha] : Slovart, 2021
    Phys.des.352 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-276-0334-3
    National bibl. num.cnb003377137
    NotePřeloženo z angličtiny. Překlad: Dagmar Eisenmannová. Obsahuje rejstřík
    Language noteČást. francouzský text, francouzsko-český slovník
    Another responsib. Moine, Marie-Pierre (Author)
    Eisenmannová, Dagmar, 1954- (Translator)
    Subj. Headings francouzská jídla * Provence (Francie)
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.568(44) , (44) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština ; francouzština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Document kindBOOKS
    Provence
    Kuchařské předpisy tradiční provensálské kuchyně ve fotografické publikaci. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.