Number of the records: 1
Hromas, Michal, 1976- - Author
Vydání první - 285 stran : barevné ilustrace, portréty ; 24 cm
ISBN 978-80-7597-882-0
jídla příprava jídel
příručky kuchařské receptyCall number C 401.209 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Sedm způsobů jak se radovat z jídla / Hugo Hromas Main entry-name Hromas, Michal, 1976- (Author) Edition statement Vydání první Publication Praha : Nakladatelství XYZ, 2021 Phys.des. 285 stran : barevné ilustrace, portréty ; 24 cm ISBN 978-80-7597-882-0 National bibl. num. cnb003327771 Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a rejstřík Subj. Headings jídla * příprava jídel Form, Genre příručky * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55 , (035) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Jednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase! Ve svém vyprávění vás provede sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná rozličnými kuchyněmi, které navštívil: od filmového natáčení na Sahaře přes Itálii, Ukrajinu a Španělsko až na dvorek domku na Křivoklátsku. Poznáte tak pestrou paletu omamných chutí – to vše s osvědčenými recepty ze zeleniny, ovoce, obilovin a luštěnin. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1