Number of the records: 1
Dölle, Alexander - Author
České vydání první - 64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
ISBN 978-80-7236-978-2
Jak na to
Schocke, Sarah - Author Rynio, Jörn - Photographer Habartová, Hana - Translator
hamburgry karbanátky
kuchařské receptyCall number C 401.163 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Uniform title Burger. Česky Title statement Burgery / autoři: Alexender Dölle & Sarah Schocke ; fotografie: Jörn Rynio Main entry-name Dölle, Alexander (Author) Edition statement České vydání první Publication Praha : Vašut, 2015 Phys.des. 64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm ISBN 978-80-7236-978-2 National bibl. num. cnb002709873 Edition Jak na to (Jan Vašut) Note Překlad z němčiny Hana Habartová. Obsahuje rejstřík. Dotisk 2016 Another responsib. Schocke, Sarah (Author)
Rynio, Jörn (Photographer)
Habartová, Hana (Translator)
Subj. Headings hamburgry * karbanátky Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55:637.514.5 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Document kind BOOKS Šťavnatý, kořeněný, bohatě obložený a tak velký, že ho v jedné ruce neudržíte: Takový má být pravý burger! Protože v této podobě chutná stejně jako v americkém bistru. Přesně takové recepty a spoustu dalších variací najdete v naší knize. A zkrátka nepřijdou ani vegetariáni a vegani! Zaručený úspěch: Každý recept je alespoň třikrát vyzkoušený . Je to tak snadné: Všechny důležité postupy na fotografiích krok za krokem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1