Number of the records: 1  

Histaminová intolerance

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Schleip, Thilo, 1971- - Author
    Druhé české vydání - 156 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN 978-80-7492-506-1
      Blažíková, Helena - Translator   Jalůvková, Lenka - Translator   Lunga, Radek - Translator
     potravinové alergeny  histamin  potravinová intolerance  dietoterapie  racionální výživa
     populárně-naučné publikace  kuchařské recepty
    Call numberC 400.966
    Umístění 616 - Patologie obecně. Alergie
    Histaminová intolerance
    BranchPlaceInfoSignature
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do 13.11.2024)C 400.966 a   

    Unifikovaný název Histamin-Intoleranz. Česky
    Údaje o názvuHistaminová intolerance : stanovení diagnózy, identifikace spouštěčů, úprava stravy / Thilo Schleip ; z německého originálu Histamin-Intoleranz ... přeložili Helena Blažíková, Lenka Jalůvková a Radek Lunga
    Záhlaví-jméno Schleip, Thilo, 1971- (Autor)
    Údaje o vydáníDruhé české vydání
    NakladatelPraha : Galén, [2021]
    Copyright©2021
    Fyz.popis156 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN978-80-7492-506-1
    Číslo nár. bibl.cnb003315252
    PoznámkyObsahuje rejstříky
    Dal.odpovědnost Blažíková, Helena (Překladatel)
    Jalůvková, Lenka (Překladatel)
    Lunga, Radek (Překladatel)
    Předmět.hesla potravinové alergeny * histamin * potravinová intolerance * dietoterapie * racionální výživa
    Forma, žánr populárně-naučné publikace * kuchařské recepty
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 616-092.19:613.26/.29 , 577.175.8 , 616-02.19:613.26/.29 , 615.874.2 , 613.2 , (0.062) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru616 - Patologie obecně. Alergie
    Druh dok.KNIHY
    Histaminová intolerance
    Histamin, látka obsažená v mnoha potravinách, může být příčinou mnoha zdravotních obtíží: text souhrnně informuje o onemocnění zvaném histaminová intolerance. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.