Number of the records: 1  

Vybrané aspekty odchovu síha peledě (Coregonus peled Gmelin) v intenzivních podmínkách recirkulačních systémů

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Stejskal, Vlastimil, 1981- - Author
    1. vydání - 25 stran : ilustrace (některé barevné) ; 21 cm
    ISBN 978-80-7514-055-5
    Edice metodik ; Technologická řada
      Matoušek, Jan, - Author   Prokešová, Markéta, - Author   Kouřil, Jan, - Author
     síh peleď  chov ryb
     metodické příručky
    Call numberC 400.760
    Umístění 639.2/.6 - Chov ryb. Rybníkářství. Rybolov
    Vybrané aspekty odchovu síha peledě (Coregonus peled Gmelin) v intenzivních podmínkách recirkulačních systémů
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( region )jen prezenčněC 400.760 P   

    Údaje o názvuVybrané aspekty odchovu síha peledě (Coregonus peled Gmelin) v intenzivních podmínkách recirkulačních systémů / V. Stejskal, J. Matoušek, M. Prokešová, J. Kouřil
    Záhlaví-jméno Stejskal, Vlastimil, 1981- (Autor)
    Údaje o vydání1. vydání
    NakladatelVodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, [2017]
    Fyz.popis25 stran : ilustrace (některé barevné) ; 21 cm
    ISBN978-80-7514-055-5
    Číslo nár. bibl.cnb003220376
    Edice/vedl.záhl. Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod. Metodiky. Technologická řada ; 165
    Poznámky200 výtisků
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Matoušek, Jan, 1988- (Autor)
    Prokešová, Markéta, 1988- (Autor)
    Kouřil, Jan, 1948- (Autor)
    Předmět.hesla síh peleď * chov ryb
    Forma, žánr metodické příručky
    Konspekt639.2/.6 - Rybářství
    MDT 597.552.5 , 639.3 , (072)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru639.2/.6 - Chov ryb. Rybníkářství. Rybolov
    Druh dok.KNIHY
    Vybrané aspekty odchovu síha peledě (Coregonus peled Gmelin) v intenzivních podmínkách recirkulačních systémů
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.