Number of the records: 1
Kuchařský lexikon
Bittermann, Josef - Author
3. vyd., (Ve Vydavatelství obchodu 1., přeprac. a dopl. vyd.) - V Praze : Vydavatelství obchodu, 1967 - 457 s. ; 21 cmTitle statement Kuchařský lexikon : výbor popisů známých i méně známých jídel / Josef Bittermann Main entry-name Bittermann, Josef (Author) Edition statement 3. vyd., (Ve Vydavatelství obchodu 1., přeprac. a dopl. vyd.) Issue data V Praze : Vydavatelství obchodu, 1967 (PG 01) Phys.des. 457 s. ; 21 cm ISBN Kčs 32,00 National bibl. num. cnb000422986 Note K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Note 18000 výt. UDC 641.5(083.1)(03) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Téměř 5000 receptur z naší i mezinárodní kuchyně, uváděných co nejstručnější formou, je určeno kuchařům našich restaurací ke zpestření a obohacení jídelních lístků i ostatním zájemcům o kuchařské umění. Vedle polévek, předkrmů, jídel z ryb a různých druhů masa jsou zde i rozmanité způsoby úpravy zeleniny, luštěnin, hub, vajec apod. až po přípravu salátů, příloh a doplňků, omáček a moučníků. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1