Number of the records: 1  

Kuchařský lexikon


  1.  Bittermann, Josef - Author
    3. vyd., (Ve Vydavatelství obchodu 1., přeprac. a dopl. vyd.) - V Praze : Vydavatelství obchodu, 1967 - 457 s. ; 21 cm
    Kuchařský lexikon
    Title statementKuchařský lexikon : výbor popisů známých i méně známých jídel / Josef Bittermann
    Main entry-name Bittermann, Josef (Author)
    Edition statement3. vyd., (Ve Vydavatelství obchodu 1., přeprac. a dopl. vyd.)
    Issue dataV Praze : Vydavatelství obchodu, 1967 (PG 01)
    Phys.des.457 s. ; 21 cm
    ISBNKčs 32,00
    National bibl. num.cnb000422986
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Note18000 výt.
    UDC 641.5(083.1)(03)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Kuchařský lexikon
    Téměř 5000 receptur z naší i mezinárodní kuchyně, uváděných co nejstručnější formou, je určeno kuchařům našich restaurací ke zpestření a obohacení jídelních lístků i ostatním zájemcům o kuchařské umění. Vedle polévek, předkrmů, jídel z ryb a různých druhů masa jsou zde i rozmanité způsoby úpravy zeleniny, luštěnin, hub, vajec apod. až po přípravu salátů, příloh a doplňků, omáček a moučníků. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.