Number of the records: 1  

Dietní jídelny

  1. book

    book


     Doberský, Přemysl, 1918-1983 - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1954 - 190 s. ; 8°
     jídelny  dietní jídla  kuchařské recepty
     příručky
    SignaturaC 17.748
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 17.748   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuDietní jídelny : Jejich organisace, provoz a léčebný úkol / Přemysl Doberský ; [část předpisovou zprac. Vlasta Štelovská a Marie Karásková]
    Záhlaví-jméno Doberský, Přemysl, 1918-1983 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1954 (SČT, z.z.)
    Fyz.popis190 s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000431034
    PoznámkyPředml.: Josef Mašek. 2000 výt.. S il.. Mp.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla jídelny - organizace a řízení * dietní jídla * kuchařské recepty
    Forma, žánr příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 005 , 72.057 , 641.55(083.12) , 641.56-056.24 , 641.56-056.22 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Příručka je rozdělena na část všeobecnou, organisační, dietně technologickou a předpisovou. V závěru se zabývá kontrolou léčebných výsledků dietního stravování vědeckým průzkumem. Přináší poznatky důležité jak pro pracovníky dietních jídelen, tak pro lékaře. Při jejím zpracování bylo použito sovětských zkušeností.
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.