Number of the records: 1
Dietní jídelny
book
Doberský, Přemysl, 1918-1983 - Autor
1. vyd. - Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1954 - 190 s. ; 8°
jídelny dietní jídla kuchařské recepty
příručkySignatura C 17.748 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Dietní jídelny : Jejich organisace, provoz a léčebný úkol / Přemysl Doberský ; [část předpisovou zprac. Vlasta Štelovská a Marie Karásková] Záhlaví-jméno Doberský, Přemysl, 1918-1983 (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1954 (SČT, z.z.) Fyz.popis 190 s. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000431034 Poznámky Předml.: Josef Mašek. 2000 výt.. S il.. Mp. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Předmět.hesla jídelny - organizace a řízení * dietní jídla * kuchařské recepty Forma, žánr příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 005 , 72.057 , 641.55(083.12) , 641.56-056.24 , 641.56-056.22 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Příručka je rozdělena na část všeobecnou, organisační, dietně technologickou a předpisovou. V závěru se zabývá kontrolou léčebných výsledků dietního stravování vědeckým průzkumem. Přináší poznatky důležité jak pro pracovníky dietních jídelen, tak pro lékaře. Při jejím zpracování bylo použito sovětských zkušeností.Loading…
Number of the records: 1