Number of the records: 1  

Dietní jídelny

  1. book

    book


     Doberský, Přemysl, 1918-1983 - Author
    1. vyd. - Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1954 - 190 s. ; 8°
     jídelny  dietní jídla  kuchařské recepty
     příručky
    Call numberC 17.748
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )jen rezervaceC 17.748   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementDietní jídelny : Jejich organisace, provoz a léčebný úkol / Přemysl Doberský ; [část předpisovou zprac. Vlasta Štelovská a Marie Karásková]
    Main entry-name Doberský, Přemysl, 1918-1983 (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1954 (SČT, z.z.)
    Phys.des.190 s. ; 8°
    National bibl. num.cnb000431034
    NotePředml.: Josef Mašek. 2000 výt.. S il.. Mp.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Subj. Headings jídelny - organizace a řízení * dietní jídla * kuchařské recepty
    Form, Genre příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 005 , 72.057 , 641.55(083.12) , 641.56-056.24 , 641.56-056.22 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Příručka je rozdělena na část všeobecnou, organisační, dietně technologickou a předpisovou. V závěru se zabývá kontrolou léčebných výsledků dietního stravování vědeckým průzkumem. Přináší poznatky důležité jak pro pracovníky dietních jídelen, tak pro lékaře. Při jejím zpracování bylo použito sovětských zkušeností.
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.