Number of the records: 1
Dietní jídelny
book
Doberský, Přemysl, 1918-1983 - Author
1. vyd. - Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1954 - 190 s. ; 8°
jídelny dietní jídla kuchařské recepty
příručkyCall number C 17.748 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Dietní jídelny : Jejich organisace, provoz a léčebný úkol / Přemysl Doberský ; [část předpisovou zprac. Vlasta Štelovská a Marie Karásková] Main entry-name Doberský, Přemysl, 1918-1983 (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1954 (SČT, z.z.) Phys.des. 190 s. ; 8° National bibl. num. cnb000431034 Note Předml.: Josef Mašek. 2000 výt.. S il.. Mp. Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a rejstřík Subj. Headings jídelny - organizace a řízení * dietní jídla * kuchařské recepty Form, Genre příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 005 , 72.057 , 641.55(083.12) , 641.56-056.24 , 641.56-056.22 , (035) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Příručka je rozdělena na část všeobecnou, organisační, dietně technologickou a předpisovou. V závěru se zabývá kontrolou léčebných výsledků dietního stravování vědeckým průzkumem. Přináší poznatky důležité jak pro pracovníky dietních jídelen, tak pro lékaře. Při jejím zpracování bylo použito sovětských zkušeností.Loading…
Number of the records: 1