Number of the records: 1
Šesták, Zdeněk, 1932-2008 - Autor
Vyd. 1. - Praha : Academia, c2000 - 204 s. : il. ; 20 cm
ISBN 80-200-0755-5
odborné texty stylistika
příručky
Jelínek, Milan, 1923-2014 - AutorÚdaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Academia, c2000 Fyz.popis 204 s. : il. ; 20 cm ISBN 80-200-0755-5 Číslo nár. bibl. cnb000838796 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky Vročení v tiráži: 1999 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Předmět.hesla odborné texty * stylistika Forma, žánr příručky Konspekt 81 - Lingvistika. Jazyky MDT 81'42'373.46 , 81'38 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY
Jelínek, Milan, 1923-2014 - Autor
Regensburg : S. Roderer Verlag, 2000 - 98 s. ; 21 cm
ISBN 3-89783-169-4
Studia et exempla linguistica et philologica. series II, Studia minora ;
Šrámek, Rudolf, - Jiná role Eichler, Ernst, - Jiná role Trost, Klaus, - Editor
Jelínek, Milan, 1923-2014 - Autor
Regensburg : S. Roderer Verlag, 2000 - 98 s. ; 21 cm
ISBN 3-89783-169-4
Studia et exempla linguistica et philologica. series II, Studia minora ;
Šrámek, Rudolf, - Jiná role Eichler, Ernst, - Jiná role Trost, Klaus, - Editor
místní jména čeština jazykové vlivy (německé) němčina jazykové vlivy (české) rodná jména
Bavorsko (Německo)Praktická příručka pro vysokoškolské studenty a vědecké pracovníky o tom, jak psát a přednášet o výsledcích vědy a výzkumu. Zabývá se způsoby vyhledávání a zpracování literatury, plánováním různých typů publikace, přípravou ilustračního materiálu, psaním přehledných referátů, původních sdělení a abstraktů, knižních recenzí a posudků, stykem autora s redakcemi, hodnocením vědců a vědeckých týmů, přípravou přednášek a plakátových sdělení i popularizací vědeckých objevů. Mimořádná pozornost je věnována správnému psaní textů v angličtině a češtině a využití počítačové techniky při zpracování i vyhledávání údajů a informací. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1
openseadragon
This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.