Number of the records: 1  

Co máme vědět o přípravě pokrmů


  1.  Klimentová, Maryna, 1905-1987 - Author
    2. vyd., v SZdN 1. vyd. - Praha : SZdN, 1957 - 380 s., [90] s. obr. příl. ; 25 cm
      Halačka, Karel, - Author of introduction
     příprava jídel  společné stravování
     příručky
    Co máme vědět o přípravě pokrmů
    Údaje o názvuCo máme vědět o přípravě pokrmů : technologie přípravy jídel / Maryna Klimentová ; [úvodní stati K. Halačka]
    Záhlaví-jméno Klimentová, Maryna, 1905-1987 (Autor)
    Údaje o vydání2. vyd., v SZdN 1. vyd.
    Vyd.údajePraha : SZdN, 1957 (Rudé právo)
    Fyz.popis380 s., [90] s. obr. příl. ; 25 cm
    Číslo nár. bibl.cnb000511532
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Poznámky20000 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Dal.odpovědnost Halačka, Karel, 1910-2002 (Autor úvodu atd.)
    Předmět.hesla příprava jídel * společné stravování
    Forma, žánr příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55 , 640.4/.5 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Co máme vědět o přípravě pokrmů
    Technologie vaření, pracovní postupy přípravy jídel, zásady odborného nákupu potravin, jejich skladování a správné ošetření surovin před přípravou pokrmu. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.