Number of the records: 1
Co máme vědět o přípravě pokrmů
Klimentová, Maryna, 1905-1987 - Author
2. vyd., v SZdN 1. vyd. - Praha : SZdN, 1957 - 380 s., [90] s. obr. příl. ; 25 cm
Halačka, Karel, - Author of introduction
příprava jídel společné stravování
příručkyÚdaje o názvu Co máme vědět o přípravě pokrmů : technologie přípravy jídel / Maryna Klimentová ; [úvodní stati K. Halačka] Záhlaví-jméno Klimentová, Maryna, 1905-1987 (Autor) Údaje o vydání 2. vyd., v SZdN 1. vyd. Vyd.údaje Praha : SZdN, 1957 (Rudé právo) Fyz.popis 380 s., [90] s. obr. příl. ; 25 cm Číslo nár. bibl. cnb000511532 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky 20000 výt. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Dal.odpovědnost Halačka, Karel, 1910-2002 (Autor úvodu atd.)
Předmět.hesla příprava jídel * společné stravování Forma, žánr příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , 640.4/.5 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Technologie vaření, pracovní postupy přípravy jídel, zásady odborného nákupu potravin, jejich skladování a správné ošetření surovin před přípravou pokrmu. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1