Number of the records: 1  

Kuchařka naší vesnice


  1.  Hrubá, Marie - Author
    Čtvrté, přepracované a doplněné vydání - 739 stran, 46 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné)
    Osvětová literatura
      Raboch, František, - Author
     vaření  příprava jídel  studená jídla  teplá jídla  polévky  předkrmy  cukroví  stolování  racionální výživa  zelenina  moučníky  prostírání stolů  vesnice
     kuchařské recepty  příručky
    Kuchařka naší vesnice
    Title statementKuchařka naší vesnice / Marie Hrubá, František Raboch s kolektivem
    Main entry-name Hrubá, Marie (Author)
    Edition statementČtvrté, přepracované a doplněné vydání
    PublicationV Praze : Státní zemědělské nakladatelství, 1965
    Phys.des.739 stran, 46 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné)
    National bibl. num.cnb000487256
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Another responsib. Raboch, František, 1900-1984 (Author)
    Subj. Headings vaření * příprava jídel * studená jídla * teplá jídla * polévky * předkrmy * cukroví * stolování * racionální výživa * zelenina * moučníky * prostírání stolů * vesnice
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55(083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Kuchařka naší vesnice
    V novém vydání přihlížejí autoři k nejnovějším poznatkům o výživě a přípravě pokrmů, moderním formám prodeje potravin na venkově i k některým technickým zařízením, běžně používaným ve venkovských domácnostech, jako jsou mixéry, roboty a grily. Kromě receptů k úpravě nejrůznějších polévek, masa, zeleniny a moučníků jsou uvedeny ukázky předpisů z cizích kuchyní, pokrmy a nápoje pro zvláštní příležitosti i řada předpisů k přípravě cukroví. Nechybí ani poučení o zásadách správné výživy, prostírání a stolování. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.