Number of the records: 1
Domácí jogurt, tvaroh a sýr
Bellersen Quirini, Cosima, 1960- - Autor
České vydání první - 144 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-7541-265-2
Kavinová, Alice - Překladatel
mléčné výrobky jogurt tvaroh sýry domácí výroba
kuchařské receptySignatura C 399.057 Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Unifikovaný název Joghurt, Quark und Käse. Česky Údaje o názvu Domácí jogurt, tvaroh a sýr / Cosima Bellersen Quirini Záhlaví-jméno Bellersen Quirini, Cosima, 1960- (Autor) Údaje o vydání České vydání první Nakladatel Praha : Vašut, 2021 Fyz.popis 144 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-7541-265-2 Kč 299.00 Číslo nár. bibl. cnb003310354 Poznámky Přeloženo z němčiny, překladatelka u copyrightu: Alice Kavinová. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Kavinová, Alice (Překladatel)
Předmět.hesla mléčné výrobky * jogurt * tvaroh * sýry * domácí výroba Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 637.1/.3 , 637.146.34 , 637.356.2 , 637.3 , 334.714 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Druh dok. KNIHY Vyrobit sýr dokáže každý! Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom „docela normální“ kuchyň. S těmi nejjednoduššími pomůckami vyrábí jogurty, podmáslí, čerstvé či plísňové sýry, kořeněné tvrdé sýry a spoustu dalších věcí. V této knize vysvětluje různé metody zpracování mléka a představuje množství vyzkoušených receptů na vynikající přírodní produkty – bez zvýrazňovačů chuti, konzervačních látek a umělých aromat. Připravte si s její knihou své vlastní domácí mléčné výrobky – přírodní a lahodné. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1