Number of the records: 1  

Georges Canguilhem a myšlení živého

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    215 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-7465-417-6
      Lockenbauer, Jan - Editor   Grimmich, Šimon, - Editor   Alalu, Lucie, - Editor
     Canguilhem, Georges, 1904-1995
    20. století
     francouzská filozofie  teorie poznání
     sborníky konferencí
    Call numberC 397.887
    Umístění 101 - Filozofie obecně
    Georges Canguilhem a myšlení živého
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 397.887   

    Title statementGeorges Canguilhem a myšlení živého / Jan Lockenbauer, Šimon Grimmich, Lucie Šarkadyová (eds.)
    PublicationČervený Kostelec : Pavel Mervart, 2020
    Phys.des.215 stran ; 21 cm
    ISBN978-80-7465-417-6 Kč 239.00
    National bibl. num.cnb003277774
    NoteČástečně přeloženo. "sborník ... obsahuje výběr z příspěvků přednesených na stejnojmenné mezinárodní konferenci, jež byla uspořádána ve dnech 24.-25.11.2014 v Praze Ústavem filosofie a religionistiky FF UK a Archivem Jana Patočky, FLÚ AV ČR"--Předmluva, strana 15
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografické odkazy, bibliografii a rejstřík
    Language noteAnglické resumé
    Another responsib. Lockenbauer, Jan (Editor)
    Grimmich, Šimon, 1987- (Editor)
    Alalu, Lucie, 1987- (Editor)
    Subj. Headings Canguilhem, Georges, 1904-1995 * 20. století * francouzská filozofie - 20. století * teorie poznání
    Form, Genre sborníky konferencí
    Conspect101 - Filozofie
    UDC 14(44) , 165 , (062.534)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru101 - Filozofie obecně
    Document kindBOOKS
    Georges Canguilhem a myšlení živého
    Předkládaný sborník obsahuje texty pronesené na první mezinárodní konferenci uskutečněné v České republice, která se tomuto mysliteli věnovala. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.