Number of the records: 1  

Handfertigkeit und Geschmackbildung


  1.  Plischke, Gustav - Author
    Eger : Böhmerlandverlag, 1920 - 48 s. ; 8°
     ruční práce  chuť
     příručky
    Title statementHandfertigkeit und Geschmackbildung / Ein Hinweis von Gustav Plischke
    Main entry-name Plischke, Gustav (Author)
    Issue dataEger : Böhmerlandverlag, 1920
    Phys.des.48 s. ; 8°
    National bibl. num.cnb001274078
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Subj. Headings ruční práce * chuť
    Form, Genre příručky
    Conspect74 - Kresba. Umělecká řemesla
    UDC 746 , 159.934 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.