Number of the records: 1  

Obecná chemická technologie


  1. 1. vyd. - Praha : SNTL, 1962 - 454, [1] s. ; 8°
    Řada potrav. lit.
      Hampl, Bohuš, - Author
    Obecná chemická technologie
    Title statementObecná chemická technologie : Celost. učebnice : Určeno pro vys. školy chem. technologie i pro odb. školy. 3. [díl], Přehled potrav. a kvasného průmyslu / Zprac. kol. pod ved. B. Hampla ; Předml.: Rudolf Bretschneider
    Portion of titlePřehled potrav. a kvasného průmyslu
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : SNTL, 1962 (Mír 1)
    Phys.des.454, [1] s. ; 8°
    National bibl. num.cnb000613654
    Edition Řada potravinářské literatury
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Note2015 výt.. Přehledy lit.. Věcný rejstřík. S il. v textu
    Another responsib. Hampl, Bohuš, 1899-1975 (Author)
    UDC 663/664(075.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Obecná chemická technologie
    Potravinářský průmysl přešel po osvobození od řemesla k vědecky řízené velkovýrobě. Na její úkoly připravuje, u nás poprvé, tato učebnice. Zabývá se enzymy, vitamíny, mikrobiologií, konzervací potravin, kvasným průmyslem, průmyslem sacharidů, technologií ovoce a zeleniny, mléka, tuků i masa. Zdroj anotace: NKP
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.