Number of the records: 1  

Sebrané spisy


  1.  Pavlov, Ivan Petrovič, 1849-1936 - Author
    Vydání 1. - 234 stran, 4 nečíslované listy obrazových příloh : ilustrace, portréty ; 21 cm
      Lukáč, Vasil, - Translator  Půža, Vladimír, - Translator  Zelený, Adolf, - Translator
     lékařská fyziologie  trávicí ústrojí  trávení
     stati  přednášky  sebrané spisy
    Sebrané spisy
    Uniform title Polnoje sobranije sočinenij. Tom II, kniga pervaja. Česky
    Title statementSebrané spisy. Díl II, část 1 / I.P. Pavlov ; z ruského originálu Polnoje sobranije sočinenij - tom II, kniga pervaja ... přeložili Vasil Lukač, Vladimír Půža a Adolf Zelený
    Varying form of titleI. P. Pavlov - Sebrané spisy
    Main entry-name Pavlov, Ivan Petrovič, 1849-1936 (Author)
    Edition statementVydání 1.
    PublicationPraha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1954
    Phys.des.234 stran, 4 nečíslované listy obrazových příloh : ilustrace, portréty ; 21 cm
    ISBNKč 14,00
    National bibl. num.cnb000510350
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Note5000 výtisků
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografické odkazy
    Another responsib. Lukáč, Vasil, 1924-2002 (Translator)
    Půža, Vladimír, 1926-2012 (Translator)
    Zelený, Adolf, 1917-1991 (Translator)
    Subj. Headings lékařská fyziologie * trávicí ústrojí * trávení - fyziologie
    Form, Genre stati * přednášky * sebrané spisy
    Conspect612 - Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie
    UDC 612.3 , 612.31/.36 , (049) , (042.3) , (081.1)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Sebrané spisy
    Tento svazek Pavlovových spisů obsahuje všechny jeho práce i přednášky o fyziologii trávení včetně jeho výzkumů o vnitřní sekreci a fyziologii jater až do roku 1896. Práce z období 1897 až 1911 budou obsaženy ve zvláštním svazku. Pavlov vykládá v této knize mimo jiné i metody vivisekce. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.