Number of the records: 1
Hromas, Michal, 1976- - Author
Vydání první - 278 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
ISBN 978-80-242-6774-6
Esence
vaření na otevřeném ohni jídla
kuchařské recepty příručkyCall number B 59.011 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Oheň a dým / Hugo Hromas Main entry-name Hromas, Michal, 1976- (Author) Edition statement Vydání první Publication Praha : Euromedia Group, 2020 Phys.des. 278 stran : barevné ilustrace ; 26 cm ISBN 978-80-242-6774-6 Kč 399,00 National bibl. num. cnb003220387 Edition Esence (Euromedia Group) Note Obsahuje rejstříky Subj. Headings vaření na otevřeném ohni * jídla Form, Genre kuchařské recepty * příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.53:683.93 , 641.55 , (083.12) , (035) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Originální kuchař Michal Hugo Hromas připravuje všechna jídla na ohni, ať už na roštu, v kotlíku či tažínu nebo jinými technikami. Ve své první autorské kuchařce Oheň a dým seznámí čtenáře s taji kolem zakládání ohně, s jednotlivými technikami vaření na ohni, s vybavením, které používá, a které láskyplně nazývá „můj plechovej cirkus“. Na ohni připravuje nejen pořádné kusy masa, ale také vynikající zeleninové pokrmy, peče chleba a dokonce i dezerty. Vaření na venkovním ohni je nejnovějším trendem světové gastronomie a Michal Hromas patří mezi přední mistry tohoto stylu. Velká, krásná, graficky originální kuchařka, ze které od první stránky sálá oheň a stoupá kouř, patří i do kategorie „coffee table“ kuchařek, tedy kuchařek, ze kterých budete nejen vařit, ale také si v nich číst a s potěšením si je prohlížet. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1