Number of the records: 1  

Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Jonáš, Josef, 1945- - Author
    214 stran ; 22 cm
    ISBN 978-80-7281-552-4
      Kuchař, Jiří, - Author
     potraviny  léčivé rostliny  kořeninové rostliny  houby  ocet  prevence onemocnění  racionální výživa  dietoterapie
     příručky
    Call numberC 394.656
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 394.656   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 394.656 SV   
    Vltava k vypůjčeníC 394.656 Va   

    Title statementPřírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni : koření a hořčice, houby, med, léčivé octy a oleje : prevence a terapie pomocí domácích prostředků / Josef Jonáš, Jiří Kuchař
    Main entry-name Jonáš, Josef, 1945- (Author)
    PublicationPraha : Eminent, 2020
    Phys.des.214 stran ; 22 cm
    ISBN978-80-7281-552-4
    National bibl. num.cnb003221127
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstříky
    Another responsib. Kuchař, Jiří, 1960- (Author)
    Subj. Headings potraviny - zdravotní aspekty * léčivé rostliny * kořeninové rostliny - zdravotní aspekty * houby - zdravotní aspekty * ocet - zdravotní aspekty * prevence onemocnění * racionální výživa * dietoterapie
    Form, Genre příručky
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 641/642 , 633.88 , 635.7 , 582.28 , 613.291 , 616-084 , 613.2 , 615.874.2 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Document kindBOOKS
    Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni
    Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni
    Celý život jsme obklopeni mikroorganismy. Mají k nám ambivalentní vztah, některé nám pomáhají, ale jiné naopak škodí. Tato kniha se věnuje dvěma skupinám, které se v negativním účinku projevují nejvíc. Jsou to bakterie a viry. Většina z nás občas nebo denně vaří. Kniha Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni přibližuje rostliny a prostředky v jejich každodenním využití tak, aby se staly součástí vaší výživy, vašeho životního stylu. Najdete v ní prospěšné druhy koření a hub, různé druhy medu, léčivé octy a oleje, ale také speciálně složené kvašené potraviny, které si můžete velice jednoduše připravit sami. Ve světě rostlin existuje termín fytoncidy. Jedná se o obranné látky, kterými se rostliny brání růstu nežádoucích mikroorganismů. Cílem této knihy je posílit vaši imunitu, abyste se stali tím, čím jsou rostliny - fytoncidní bytostí, kterou nemoci nedostanou. Psali jsme ji podle vlastních zkušeností a znalostí. Pokud se nám jejím prostřednictvím podaří zvýšit vaši obranyschopnost, posílit imunitní systém vašeho těla, je to především vaše zásluha. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.