Number of the records: 1  

Pekařská mikrobiologie a biochemie

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Pokorný, Vladimír, 1893-1961 - Author
    1. vyd. - Praha : SNTL, 1956 - 163 s. : il. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
     pekařství  potravinářská mikrobiologie  potravinářská biochemie
     příručky
    Call numberC 17.156
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 17.156   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementPekařská mikrobiologie a biochemie / Vladimír Pokorný ; [předmluva Alois Kouba]
    Main entry-name Pokorný, Vladimír, 1893-1961 (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : SNTL, 1956 (Práce)
    Phys.des.163 s. : il. ; 8°
    National bibl. num.cnb000722895
    Edition Řada potravinářské literatury
    Note1700 výt.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografické odkazy
    Users/Intended Audience NoteUrčeno pracovníkům v laboratořích, mistrům, ved. technické kontroly, inspektorům jakosti, učeb. pomůcka pro prům. školy
    Subj. Headings pekařství * potravinářská mikrobiologie * potravinářská biochemie
    Form, Genre příručky
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    UDC (035) , 664.6 , 579.67 , 663/664:577.1 , (085:035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Kniha je první českou příručkou pro pekařské odborníky, jak ji požaduje výstavba pekařského průmyslu z malých řemeslných pekáren. Pojednává o mikroorganismech v pekařské výrobě, o biochemii kvašení, o činnosti mikroorganismů z technologickeho hlediska, o provozní kontrole a zkušebních metodách. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.