Number of the records: 1
České švestky, jejich náležité zpracování a zužitkování v domácnosti i kuchyni
Bláhová, Amalie - Author
3., rozmn. vyd. - Praha : A. Neubert, 1922 - 80 s. ; 8°
Knihovna českých hospodyněk a dívek ;
švestky konzervování potravin zmrazování potravin
příručkyCall number C 20.274 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement České švestky, jejich náležité zpracování a zužitkování v domácnosti i kuchyni : pokyny a návody pro naše hospodyňky, jak by nejvhodněji měly zužitkovati švestkovou úrodu ... / upravila Amalie Bláhová Main entry-name Bláhová, Amalie (Author) Edition statement 3., rozmn. vyd. Issue data Praha : A. Neubert, 1922 Phys.des. 80 s. ; 8° National bibl. num. cnb000589485 Edition Knihovna českých hospodyněk a dívek Subj. Headings švestky * konzervování potravin * zmrazování potravin Form, Genre příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.4:664.8.037.5 , 641.4 , 641.55:634.22 , (035) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1